V nedeljo, 25. 2. 2018, je v Mariboru potekal mednarodni rekreativni turnir Maribor GP Open 2018 v badmintonu, ki so se ga udeležili tudi člani Športnega društva Sele-Vrhe, in dosegli vidne uvrstitve.

V t.i. ELITE skupini je finalni dvoboj potekal med članoma ŠD Sele-Vrhe Danielom Klančarjem in Urošem Abrahamom, kjer je prvo mesto zasedel D. Klančar, drugo pa U. Abraham. Daniel Klančar je pokazal svoje znanje tudi v moških in mešanih dvojicah, kjer je tudi osvajal prva mesta. Pri tem naj izpostavimo mešane dvojice, saj je osvojil prvo mesto v navezi s članico ŠD Sele-Vrhe, Matejo Rojnik. Mateja je igrala tudi v ženskih dvojicah (A jakostna skupina), kjer je osvojila drugo mesto.

Dobro igro je pokazala Polona Jovan, ki je v igri posamezno (B jakostna skupina), osvojila drugo mesto in v ženskih dvojicah (B jakostna skupina) tretje mesto.

Svoje znanje so prikazali tudi naši najmlajši člani, kjer je preboj na stopničke uspelo Alekseju Klemenčiču in Valu Prediku. V C jakostni skupini sta osvojila končno tretje mesto.