V nedeljo 9.12.2018 je BK Črna priredila 67. KBJL turnir. To je bil prvi turnir dvojic in hkrati drugi turnir KBJL za sezono 2018/2019. V 4ih različnih kategorijah se je med seboj pomerilo kar 41 različnih tekmovalk in tekmovalcev iz 6ih različnih koroških klubov.

Za uvod so dvorano ogreli igralci moške B kategorije. Po napetem finalnem dvoboju sta zmago gostiteljem odvzela igralca ŠD Pameče Aleš Mlakar in Vojko Karner, z drugim mestom pa sta se morala zadovoljiti Matic Germadnik in Robi Polovšak, oba člana BK Črna. Na dvoboju za 3. mesto pa sta med ŠD Pameče in BK Črna domačina Primož Srebotnik in Iztok Mencinger premagala Martina Gornjeca in Boštjana Žela.
V kategoriji MIXov sta Daniel Klančar in Mateja Rojnik dobesedno pometla s konkurenco. Člana ŠD Sele-Vrhe sta v finalu premagala domačo dvojico Andrejo Kligl Grobelnik in Bojana Trosta. V tekmi za 3. mesto sta Ksenija Toth in Lenart Žuber (ŠD Sele-Vrhe) premagala Klavdijo Blažek (ŠD Sele-Vrhe) in Andraža Leskoveca (BK Črna).
Pri ženskih dvojicah sta členici ŠD Sele-Vrhe Mateja Kozamurnik in Polona Jovan v finalu premagali mlado dvojico Belo Oder in Almo Sekereš, obe članici BK Karizma. Za bronasto medaljo sta več znanja pokazali Andreja Preložnik (ŠD Muta) in Jožica Kogelnik (ŠD Rekreator), ki sta premagali dvojico iz ŠD Rekreator Katjo Pokeržnik in Danijelo Laznik Mori.
Nazadnje pa so se v kategoriji moški A za zmago pomerili člani ŠD Sele-Vrhe. V finalu so namreč igrali samo predstavniki tega športnega društva. Daniel Klančar in Boštjan Klemenčič sta bila premočna za Lenarta Žuberja in Uroša Tarkuša. Za 3. mesto sta po napetem dvoboju domačina Andraž Leskovec in Bojan Trost bila boljša od Toma Pečnika (BK Karizma) in Denisa Sedovška (ŠD Rekreator).
BK Črna se zahvaljuje vsem nastopajočim za udeležbo. Naslednji turnir, ki šteje za KBJL lestvico bo 13.1.2019 na Ravnah.